ΤΣΑΜΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η Γεωργία Τσαμαδού είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  με εξειδίκευση στο Pilates.  Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και είναι μια από τις πρώτες που εφάρμοσαν αλλά και δίδαξαν τη μέθοδο Pilates στην Ελλάδα (έχει διδάξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή). 

Με πολυετή εμπειρία στο Pilates, μετρώντας ήδη πάνω από 20 χρόνια μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται πλέον στους δυο δικούς της χώρους -που έχει ονομάσει Pilates By Georgia και διαθέτει πλήρη εξοπλισμό- όπου κάνει μαθήματα όχι μόνο σε ενήλικες αλλά και σε ειδικές κατηγορίες αθλουμένων, όπως οι έγκυοι, τα παιδιά και οι υπερήλικες. Με στόχο την περαιτέρω επαγγελματική της εξέλιξη στον χώρο του Pilates και εφαρμόζοντας τις γνώσεις της στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της κινητικής, κάνει μαθήματα ακόμα και σε άτομα με ειδικές ανάγκες, βοηθώντας στην εκγύμνασή τους, καθώς επίσης αναλαμβάνει δύσκολες περιπτώσεις ατόμων που έχουν χειρουργηθεί -π.χ. στη μέση, τον αυχένα, τα γόνατα-  συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην αποκατάστασή τους.

Στόχος της να βοηθάει τους ανθρώπους να έρχονται σε επαφή με το σώμα τους και  να το βελτιώνουν. Όπως λέει χαρακτηριστικά και η ίδια: «Αντιλαμβάνομαι το κάθε ανθρώπινο σώμα σαν ένα μοναδικό έργο τέχνης. Θέλω να το βοηθάω, να το σμιλεύω, να βελτιώνω όχι μόνο την υγεία του αλλά και την αισθητική του».

Στην προσπάθειά της λοιπόν αυτή απέκτησε και μια καινούργια αγάπη,την γυμναστική των μυών του προσώπου, όπου τα τελευταία χρόνια επιδόθηκε στη μελέτη αυτής της μεθόδου και την εξέλιξε τόσο σε αισθητικό αλλά και σε θεραπευτικό επίπεδο. Πλέον παραδίδει μαθήματα τόσο σε ασκούμενους όσο και σε επίδοξους δασκάλους αυτής της τεχνικής.

 

 

 

Ρilatesbyg

1.Μαρίνου Αντύπα & Στ. Καραγιώργη 1, Ν. Ηράκλειο (απέναντι από τον ηλεκτρικό)

2.Λεωφόρος Μαραθώνος 33, Άνοιξη

2102716892
2106219987
by.georgiapilates@gmail.com
Υλοποιήθηκε από Webnode