ΤΣΑΜΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η Γεωργία Τσαμαδού είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  με εξειδίκευση στο Pilates.  Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Cluj Napoca (Ρουμανία) και είναι μια από τις πρώτες που εφάρμοσαν αλλά και δίδαξαν τη μέθοδο Pilates στην Ελλάδα (έχει διδάξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή).  Γνωρίζει και τα τρία συστήματα του  Pilates, το αγγλικό, το αμερικανικό και το αυστραλέζικο, και εφαρμόζει στα μαθήματά της ένα συνδυασμό και των τριών, ανάλογα την περίπτωση του κάθε αθλούμενου.

Με πολυετή εμπειρία στο Pilates, μετρώντας ήδη πάνω από 19 χρόνια μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται πλέον στο δικό της χώρο -που έχει ονομάσει Pilates By Georgia και διαθέτει πλήρη εξοπλισμό- όπου κάνει μαθήματα όχι μόνο σε ενήλικες αλλά και σε ειδικές κατηγορίες αθλουμένων, όπως οι έγκυοι, τα παιδιά και οι υπερήλικες. Με στόχο την περαιτέρω επαγγελματική της εξέλιξη στον χώρο του Pilates και εφαρμόζοντας τις γνώσεις της στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της κινητικής, κάνει μαθήματα ακόμα και σε άτομα με ειδικές ανάγκες, βοηθώντας στην εκγύμνασή τους, καθώς επίσης αναλαμβάνει δύσκολες περιπτώσεις ατόμων που έχουν χειρουργηθεί -π.χ. στη μέση, τον αυχένα, τα γόνατα-  συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην αποκατάστασή τους.

Στόχος της να βοηθάει τους ανθρώπους να έρχονται σε επαφή με το σώμα τους και  να το βελτιώνουν. Όπως λέει χαρακτηριστικά και η ίδια: «Αντιλαμβάνομαι το κάθε ανθρώπινο σώμα σαν ένα μοναδικό έργο τέχνης. Θέλω να το βοηθάω, να το σμιλεύω, να βελτιώνω όχι μόνο την υγεία του αλλά και την αισθητική του».

 

 

 

Ρilatesbyg

1.Μαρίνου Αντύπα & Στ. Καραγιώργη 1, Ν. Ηράκλειο (απέναντι από τον ηλεκτρικό)
2102716892
2Λεωφόρος Μαραθώνος 33, Άνοιξη, 14569, ΑΤΤΙΚΗΣ
2106219987
by.georgiapilates@gmail.com
Υλοποιήθηκε από Webnode